Magasinering i Malmö

Varför magasinera?

I dagens samhälle när människor ständigt är i rörelse behöver man ibland ha någonstans att förvara sina tillhörigheter över en tid, det kan vara allt från en vecka till ett år eller två. Vi vänder oss till både privatpersoner som företag. Fördelen med att ta hjälp vid magasinering är att ni som kund inte behöver tänka på någonting eller oroa er för era tillhörigheter. Ni kan lugnt lämna över ansvaret till oss och det spelar ingen roll om ni har en låda, femtio lådor eller ett helt hus. I vår lokal på Höjdrodergatan 23 i Malmö har vi ett stort höglager på 1000 kvm. Behöver du extra utrymme, då är våra magasin och lager med värme, larm, Securitas-bevakning och Anticimexskydd trygga förvaringslösningar.​

Inventarieförteckning

Era tillhörigheter förs upp på en inventarieförteckning, emballeras och placeras i våra pallställ. Det betyder att dina tillhörigheter inte blandas/förväxlas med någon annans. Inventarieförteckningen är tillsammans med ett depositionsavtal ditt kvitto på vad som magasinerats. Vi hjälper dig naturligtvis också med försäkring. Våra kunder får full service. När du blir kund hos oss backar vi upp dig när du behöver.

​​​Hämtning och leverans?

Har du inte själv möjlighet att packa in alla dina tillhörigheter i bilen, kan du få hjälp av oss att få godset hämtat och levererat. Behöver du hjälp med att packa och emballera dina tillhörigheter så hjälper vi er såklart med det också. Vi använder oss av 20 kubiks lastbilar med bakgavellift och ansvarar för godset hela vägen från kund till vårt lager. Skulle du ha brist på flyttkartonger och packtejp, kan vi på Inrednings Montage även hjälpa dig med detta. Det viktigaste för oss är att du som kund alltid ska känna att vi levererar trygghet, säkerhet, lösningar, erfarenhet och nöjda återkommande kunder. 

Kontakta oss >>

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Adress

​Nya Inrednings Montage AB

Firmagatan 2-6

213 76 Malmö

Telefon

Telefontid: Måndag-Fredag 07.00-17.00

040-94 03 00​