Kabelsanering​

Kabelsanering ger ordning på din arbetsplats!

Vi ser till att datautrustningar hamnar på rätt plats med rätt kringutrustning, liksom att den kopplas ihop, testas och fungerar i nätverken.

För att undvika en stökig miljö med sladdar som samlar damm och gör att tex , el-bord ej går att höja i rätt nivå pga kablar inte räcker till eller att nätverkssladdar och diverse kablar går kors och tvärs över golv så utför vi en kabelsanering på era arbetsplatser/konferensbord. Kabelrännor och grenuttag – Detta innebär att vi monterar bla dator hållare och kabelrännor, grenuttag/kabelgenomföringar etc, allt som krävs för att organisera alla tänkbara sladdar från datorer, skrivare, belysning och telefoner.

Dessa samlas ihop i rör/strumpor, golv/taklister och gör att sladdhärvorna minimeras och försvinner från golv och synliga ytor.

AV-Utrustning

Helhetslösningar för konferens och offentliga utrymmen.Vi arbetar med alla storlekar av ljud och bild system.

Vi levererar en komplett, proffesionell lösning med installation av egna tekniker vars utmaning är att göra ett komplicerat system enkelt för användaren och vårt mål är att överträffa alla våra kunders önskemål och krav. Vi strävar efter att lösningen skall bli så underhållsfri, användarvänlig och bra som möjligt för er.

Vi arbetar med utvalda leverantörer för att kunna erbjuda rätt produkter för ert behov.

Inget lämnas åt slumpen!

Fasta installationer:

  • Vi utför installationer i alla typer av rum, från små grupprum, konferensrum till stora kongresshallar.
  • Hela systemet styrs enkelt via en styrenhet eller iPad, som skräddarsys efter behovet.
  • Vårt motto: En bra installation syns inte.
Läs mer om våra tjänster