Möbelmontage

Vi har stor erfarenhet av möbelmontering.

Montörerna som ingår i Nya Inrednings Montage AB är specialiserade på inredning främst för kontor, butiker och offentliga miljöer och har många års erfarenhet av olika projekt.

Företagets största uppdragsgivare är väletablerade leverantörer av b la kontorsmöbler och vi står till tjänst när möbler/inredning behöver levereras till kund och monteras.

Vi arbetar även på uppdrag från inrednings arkitekter, enskilda företag, privata inredare och designers till alla olika typer av verksamheter.

Tak-Golv-Vägg Montage

Våra montörer på Inrednings Montage är utbildade och har många års erfarenhet av Tak-Golv-Vägg montering i offentliga miljöer.

Vi utför arbete på alla typer av material, inomhus och utomhus så som gips/betong/tegel/plåt etc, och lämnar givetvis garanti på alla våra infästningar vi utför.

Våra infästningsmaterial är av absolut högsta kvalitet då vi endast använder oss av kända produkter.

Projektledning

I nära samarbete med våra uppdragsgivare kan vi ta fram inredningskoncept, vi vägleder kunderna, sammanställer beställningar, monterar er inredning och tar hand om er befintliga interiör. Vi har kontakt med leverantörer samt personal ute på arbetsplatserna.

Här arbetar vi med inredning av alla de slag. Allt från enklare idéer till helhetslösningar av projekt, privat som offentlig marknad.

Nya Inrednings Montage finns med under hela processen, från informationsmötet fram till överlämnandet av nycklar vid inflyttning om så önskas. Vi ser alltid till att er kund hamnar i fokus.​​

Samarbetspartners

Input
Kinnarps
Add Entity
Martela
Senab
EFG
Läs mer om våra tjänster